✔ Gratis verzending vanaf 35,-

   ✔ Kwispelgarantie: Niet goed? Geld terug!

Over Woef.nl

Leuk je te ontmoeten!

Ons assortiment bestaat uit nauwkeurig geselecteerde
producten die bijdragen aan de ontwikkeling en welzijn
van jouw hond. Wij onderscheiden onszelf met uitstekende service, snelle levering, veilig en achteraf betalen en onze kwispelgarantie bij iedere bestelling.

Historie

Hoe het begon

Alles voor honden
Woef.nl is zoals de naam al aangeeft jouw specialist in alles voor honden. Ons team van hondenbaasjes zorgt dagelijks voor blije en gezonde honden én ook voor tevreden baasjes. We verkopen de meest bekende merken, nieuwe merken en eigen gemaakte producten Het draait namelijk om honden en wat voor hen het allerbeste is. Met dat in het achterhoofd wordt ons assortiment zorgvuldig uitgekozen.

Billy
De grondlegger van Woef.nl, onbekend voor velen, maar een legende voor sommigen. Of nou ja, het begon allemaal met Billy. Een super vrolijk straathondje uit Kreta. Billy liep blaffend over een camping en maakte daar een hechte vriendschap met een Nederlands stel. Via via kwam Billy uiteindelijk in Amsterdam terecht, hier was natuurlijk een mand nodig. Deze nieuwe mand was meteen het begin van Woof Company, ons eigen merk met kleurrijke producten voor vrolijke honden.

Toekomst
We zijn begonnen als platformverkopers op BOL en Amazon onder de naam WoefDirect. Inmiddels is Woef.nl uitgegroeid tot een volwassen e-commerce bedrijf. Met onze webwinkel en eigen merken bedienen we klanten in Nederland, België en Duitsland. Door onze verhuizing in 2021 naar een moderne bedrijfsunit is Woef.nl op alle vlakken enorm gegroeid. We hebben zin in veel meer avonturen. Wil je ons en Billy hierbij volgen? Kijk dan vooral op Instagram. #Woef!

Groothandel 
Wil je de producten van Woof Company ook verkopen in je winkel of webwinkel? Neem gerust contact op. We hebben altijd interesse in nieuwe partners en leuke ondernemers!

Woof Company
Sinds de lancering van de eerste collectie is Woof Company gegroeid tot een lifestyle en modemerk voor honden. Verassende samenwerkingen met designers, artiesten en vrienden hebben de revue gepasseerd. Al deze samenwerkingen dragen bij aan het kleurrijke karakter van het merk.

Eigen hondenvoer
Het ene voer is het andere niet, en dat geldt zeker ook voor honden. Bij Woef.nl zijn we ons daar zeer van bewust en daarom hebben we onze eigen hondenvoer ontwikkeld. Exclusief te koop in onze webshop. Door goed te berekenen welke koolhydraten, vitamines, mineralen, proteïnen en vetten er allemaal nodig zijn, maken we een uitgebalanceerde, complete maaltijd voor jouw hond.

Eigen merk

Woof Company

Klimaat

Bezorgen zonder zorgen

Groen winkelen
Helaas brengt het bezorgen van pakketjes, net als naar de winkel rijden, CO2-uitstoot met zich mee. Maar, omdat wij onze impact op de planeet zo klein mogelijk willen maken, werken we samen met PostNL. Zij werken hard om vanaf 2025 volledig uitstootvrij te bezorgen in 25 binnensteden, met fietsen en elektrische voertuigen. Daarnaast zijn we de mogelijkheden aan het bekijken om een tool te gebruiken die de CO2-uitstoot per pakketje uitrekent. Met die inzichten kunnen we dan niet alleen onze bezorgmethode optimaliseren, maar ook gaan onderzoeken hoe we die uitstoot het beste kunnen gaan compenseren.

Geen plastic en meer efficiëntie
Onze verpakkingen worden gemaakt van FSC-karton en worden dus zo duurzaam mogelijk geproduceerd. We versturen onze producten in allerlei verschillende vormen en maten en daardoor zit er soms nog lege ruimte in de doos. Momenteel gebruiken we verschillende verpakkingen. Daarom zijn we bezig met het ontwikkelen van herbruikbare verpakkingen. Daarnaast hebben we onszelf het doel gesteld om aan het eind van 2022 geen plastic meer te gebruiken.

Zoek je een nieuw baasje?
Begonnen als hobby, nu werk én hobby. Samen keihard werken om honden en hun baasjes blij te maken. Maar niet alleen hard werken, ook hard genieten en heel veel lol maken.

Vacatures
Hier zou je normaal een lijst vinden met openstaande vacatures en ingewikkelde functieomschrijvingen. Helaas, wij doen dat net even anders. Bij alle functies binnen Woef.nl zijn er genoeg uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden. We zijn geen grote corporate maar een kleine organisatie met directe lijnen. Onze vacatures worden daarom meestal via via ingevuld met bekenden uit ons netwerk.

Interesse?
Wil je ons team aanvullen en ben je ook nog een enorme dierenliefhebber? Stuur vooral een kort berichtje met je cv en we laten zeker wat van ons horen. Ook voor stageplekken ben je bij ons aan het goede adres. We horen graag van je!

Vacatures

Werken bij Woef.nl

[]