Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

disclaimer

Disclaimer

De informatie op Woef.nl is met grote zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de website niet juist of volledig is. Woef.nl aanvaardt daarom geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op de informatie op de website.

Woef.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar verwezen wordt op de website. Ook kan Woef.nl niet garanderen dat de informatie op de website te allen tijde volledig, juist, actueel en/of relevant is.

Woef.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op de website zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving te wijzigen. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Woef.nl is niet aansprakelijk voor technische storingen, onderbrekingen van de website of virussen of andere schadelijke componenten op de website of de server.

De informatie op Woef.nl is geen vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd een dierenarts of andere deskundige voor advies over de gezondheid of opvoeding van je huisdier.

Indien je onjuistheden constateert op de website, stellen wij het op prijs als je dit aan ons doorgeeft via mail@woef.nl.

Door het gebruik van Woef.nl ga je akkoord met deze disclaimer.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen