✔ Gratis verzending vanaf 35,-

   ✔ Kwispelgarantie: Niet goed? Geld terug!

Bolfo

Bolfo teken- en vlooienmiddelen kopen

Bolfo is een merk van de bekende geneesmiddelenfabrikant Bayer. Bolfo bestrijdt vlooien en teken, het is dus een middel om overlast van deze parasieten te voorkomen. Met Bolfo heeft Bayer een herkenbare lijn bestrijdingsproducten op de markt gebracht waarmee je jouw hond heel wat ellende kunt besparen. Met Bolfo parasieten te lijf!

Bolfo Gold

De bekendste Bolfo-middelen zijn Bolfo Gold voor honden: druppeltjes waarmee je de vacht van jouw huisdier vlooivrij kunt maken. Zo helpt je jouw hond niet alleen van vervelende jeuk af, je voorkomt ook dat de vlooien of teken infecties kunnen meebrengen. Het is dus zowel een geneesmiddel als een middel dat erger voorkomt. Uiteraard kan je voor Bolfo Gold altijd terecht bij Woef.nl.

Bolfo Gold gebruiken

Bolfo levert nog andere producten die je kan gebruiken in de strijd tegen vlooien en teken. Zo zijn er de betrouwbare Bolfo-vlooienbanden, waarmee je jouw hond langdurig tegen parasieten beschermd. De tekenbanden die Bolfo op de markt brengt zijn er voor zowel kleine, middelgrote als grote honden en ze zijn een goede bescherming tijdens boswandelingen en uitstapjes naar andere plekken waar teken kunnen toeslaan.

Bolfo brengt ook omgevingssprays op de markt, waarmee je het huis nog onaantrekkelijker maakt voor ongedierte. Natuurlijk zijn sprays niet de enige manier om vlooien in huis tegen te gaan, maar de ervaring leert dat het een goede aanvulling kan zijn op grondig schoonmaken. Zeker bij plagen kan je met sprays goede successen boeken.

[]