Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Zes hondenspeeltjes die jouw hond moet hebben!

hondenspeeltjes

Heb jij een nieuwe hond? Of zijn je huidige hondenspeeltjes kapot? Dan is het hoog tijd voor een aantal nieuwe hondenspeeltjes. Met deze acht hondenspeeltjes maak jij jouw hond het gelukkigst.

1. Rubberen bal

Het is een klassieker, omdat vrijwel iedere hond ervan houdt. De rubberen bal is ideaal om te gebruiken voor het apporteren, maar wordt ook als kauwspeelgoed gebruikt. De rubberen bal van Chuckit is gemaakt van natuurrubber, waardoor er geen vreemde chemicaliën inzitten. Ook is een rubberen bal erg duurzaam. De rubberen bal stuitert hoog, is te gebruiken in het water én is snel schoon te maken. Dit hondenspeeltje echte aanwinst om te hebben.

2. Hondenzwembad

Met de zomer om de hoek moet je natuurlijk wel een manier hebben om je hond te laten afkoelen. Daarom raden wij je aan om een hondenzwembadje aan te schaffen. Hondenzwembaden zijn vaak in verschillende maten beschikbaar, zodat zowel kleine en grote honden verkoeling kunnen vinden. Je kiest voor een gemakkelijk op te zetten zwembad met anti-slipbodem zoals die van Adori en jouw hond zit binnen de kortste keren lekker in het water.

3. Intelligentiespeeltje

Heeft jouw hond meer mentale stimulatie nodig? Met een intelligentiespeeltje zorg je dat jouw hond zich nooit verveelt. Daarnaast belonen dergelijke hondenspeeltjes de nieuwsgierigheid van je hond. Een voorbeeld van een intelligentiespeeltje is de Bone Slots Hondenpuzzel van iQuties. Je verstopt een hondenkoekje in een van de tien verstopplaatsen en geeft je hond een uitdaging. Een speeltje voor echte speurneuzen.

4. Kauwspeelgoed

Je geeft je hond een hondenkoekje, hij heeft hem binnen een paar seconden op en kijkt je direct weer aan met een nieuwsgierige blik: ‘mag ik er nog één?’ Vele hondeneigenaren zullen zich hierin herkennen. Met een kauwbaar hondenspeeltje met daarin een beloning is jouw hond wel even zoet. Stop er lekkers in zoals een hondenkoekje, pindakaas of gewone hondenbrokken.

5. Snuffelmat

Een snuffelmat is ideaal voor kleine én grote honden. Het idee is simpel, je verstopt een aantal hondenkoekjes in de stroken van de mat en de hond gebruikt zijn neus om de koekjes op te speuren. De moeilijkheid van het ‘spel’ bepaal je zelf, verstop je de koekjes diep in de mat of leg je ze bovenaan? De snuffelmat is daarnaast erg goed te gebruiken om je hond af te leiden van stressvolle momenten.

6. Werpstick

Als je zelf niet heel actief bent kan voor je hond lastig zijn om voldoende beweging te krijgen. Met een werpstick kan je op één plek blijven staan, terwijl jouw hond heen en weer rent. Je gooit gemakkelijk een tennisbal ver weg, waarna je hond hem weer terug komt brengen. Zo gaat hij zich niet vervelen en kan hij snel veel energie kwijt. Daarnaast is het natuurlijk leuk om samen te doen.

Het hondenspeeltje voor jouw hond

Welk hondenspeeltje het beste is voor jouw hond, kan je alleen bepalen door het uit te testen. Koop daarom een variatie aan speeltjes en kijk waar jouw hond het beste op reageert.

boaz en odie
Ontvang het laatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen