Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Wat zijn de beste apps voor hondeneigenaren?

Wat zijn de beste apps voor hondeneigenaren

Tegenwoordig kun je online veel informatie vinden over het trainen van een hond, dus je kunt het nu gebruiken voor meer dan alleen sim only vergelijken. Niet alleen websites kunnen trouwens voor dit doeleinde gebruikt worden, je kunt namelijk ook apps downloaden op je smartphone die je in kunt zetten voor het trainen van je viervoeter.

Hartstikke handig natuurlijk aangezien zo goed als iedereen tegenwoordig een mobiele telefoon in de broekzak heeft te zitten. Download daarom de onderstaande apps op je smartphone zodat je optimaal je hond kunt trainen. 

iTrainer Dog Whistle and Clicker App

Werken hondenfluit-apps? Het idee is dat een hoogfrequent fluitje de aandacht van een hond beter kan trekken dan de menselijke stem alleen. Tegenwoordig beschouwen trainers fluitjes als handige trainingshulpmiddelen naast clickers. Beide kunnen worden gebruikt als aanwijzingen om goed gedrag te versterken of om honden weg te roepen van afleiding. Naast het fluitje en de clicker heeft deze app piepende speelgoedgeluiden, evenals 50 andere geluidseffecten om de aandacht van je hond te krijgen. 

GoodPup

Profiteer van persoonlijke hondentraining, maar met meer flexibiliteit en minder gedoe. Met GoodPup kun je sessies plannen met een doorgelichte en gecertificeerde trainer via video. Je hebt overigens ook buiten de sessies toegang tot je trainer als er vragen zijn. Met deze app kun je je hond dus eigenlijk laten trainen door een ervaren en specialistische hondentrainer, bijvoorbeeld om auto-angst op te lossen bij je viervoeter. Met name in de pandemie is het handig om dit te doen via video’s met behulp van GoodPup.

Whistle Dog Tracker App

Met Whistle kun je de locatie en activiteiten van je hond volgen met GPS, zelfs als je ver weg bent. Ontvang meldingen wanneer ze een veilig gebied verlaten of je huisdier bespioneren vanaf een mobiele kaart. De app, die verbinding maakt met de Whistle-tracker, zorgt er ook voor dat ze voldoende gezonde dagelijkse activiteit krijgen door doelen te stellen en (virtuele) badges toe te kennen. Het verbindt je ook met virtuele dierenartsondersteuning indien je dit nodig hebt.

BringFido

Als je hond met je mee op vakantie gaat, moet je van tevoren veel onderzoek doen. Waar zijn de hondvriendelijke hotels? Hoe zit het met hondvriendelijke restaurants? De BringFido app kan het je vertellen. Zoek op locatie en gebruik de ingebouwde filters voor prijs, hondgrootte en meer om de beste hondvriendelijke accommodatie voor je viervoeter te vinden. BringFido is ook het ontdekken waard als je op het punt staat te verhuizen en de beste hondvriendelijke plekken in je nieuwe buurt wilt vinden. 

Rover

Hoe graag je ook zou willen, je kunt je hond niet altijd meenemen op uitstapjes of thuis zijn voor een middagwandeling. Dat is waar Rover kan helpen. Deze gratis app geeft je toegang tot het grootste netwerk van oppassers en hondenuitlaters.

Lees recensies, blader door foto's en stuur een bericht naar de perfecte oppas voor jou, je hond en je budget. Boek en betaal vervolgens alles via de beveiligde app van Rover. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de beste zorg voor je beste vriend te vinden. 

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen