Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Thomas Cycloon Family & Pets - stofzuigen zonder zak

stofzuiger-zijkant

Als hondeneigenaar ontkom je niet aan rondvliegende haren en nare geurtjes in huis, regelmatig stofzuigen is dus noodzakelijk. Wij zijn trotse eigenaar van een bijzondere kruising, de Beaglier. De Cavalier King Charles Spaniël staat onder andere bekend om het verliezen van veel hondenharen, wat ook zeker bij onze hond het geval is.

Van Thomas Stofzuigers mochten wij de Cycloon Family & Pets testen, een stofzuiger dat hondenharen verwijdert en de lucht 100% merkbaar verfrist. In dit blog delen wij graag onze ervaring met dit product.

Thomas stofzuigers

Voordat we wat dieper ingaan op de stofzuiger dat we hebben mogen testen zullen we wat meer informatie verstrekken over het bedrijf achter dit product. Thomas Stofzuiger is een Duits familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in vloerreiniging. De producten van Thomas onderscheiden zich voornamelijk door de kwaliteit en meer focus op design.

blog-thomas

Het product

Toen de doos met de Thomas Stofzuiger bij ons werd afgeleverd jeukten onze handen om aan de slag te gaan. Na het lezen van de reviews en de productinformatie konden we niet wachten om het product zelf te testen. Wat direct opvalt was dat er veel verschillende losse onderdelen in de doos zitten, voor ons was de handleiding daarom onmisbaar. Niet alle onderdelen hoeven direct bevestigd te worden aan de stofzuiger waardoor je een goed plekje in huis moet vinden waar je ze later weer terug kunt vinden. Als hondeneigenaar zal je alle onderdelen wel een keer gaan gebruiken.

EasyBox en de Aqua-FreshAir-Box

Bij de Thomas Cycloon Family & Pets worden twee boxen meegeleverd, namelijk de EasyBox en de Aqua-FreshAir-Box. In de Easybox is een systeem ontwikkelt waarbij dierenharen en grofvuil gescheiden worden, met de Aqua-FreshAir-box worden de hondengeuren opgenomen waardoor je hele woning na gebruik weer fris zal ruiken. Dankzij deze combinatie is het ook heel eenvoudig om de boxen te legen. Voor ons dus geen gedoe meer met stofzuigerzakken en vastzittende hondenharen.

Aan de slag

Zoals eerder benoemd worden er veel verschillende mondstukken en andere accessoires meegeleverd. Thomas Stofzuigers heeft met behulp van deze onderdelen aan alle woonsituaties gedacht, zo is deze stofzuiger te gebruiken op harde vloeren, tapijten en stofferingen. De stofzuiger glijdt gemakkelijk over alle ondergronden en zuigt alles op wat hij tegenkomt, dit in tegenstelling tot vele andere stofzuigers die hem voor zijn gegaan.

Voornamelijk de haren op de bank kregen wij nooit goed weg met onze normale stofzuiger, met de Thomas Cycloon Family & Pets krijgen wij alle hondenharen en geurtjes uit de bank waardoor het echt zijn naam waarmaakt.

Ons eindoordeel

Wij zijn razend enthousiast over de Thomas Cycloon Family & Pets, alle losse haren, vieze pootjes en nare geurtjes worden in een handomdraai verwijderd. Dat de stofzuiger te gebruiken is op meerdere ondergronden maakt het voor ons een waardevol product. We gaan regelmatig met onze hond naar het bos waardoor zich tussen de stoelen vaak kleine haartjes nestelen, dankzij de meerdere speciale zuigmonden kunnen we de stofzuiger zowel in huis als in de auto gebruiken.

Een klein nadeel vinden wij het gewicht van de stofzuiger, met een gewicht van 8,5 kilogram is het een flinke jongen. Maar dit nadeel weegt niet op tegen alle voordelen dat dit product met zich meebrengt.

bovenkant

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen

Laat een reactie achter