Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

BROK hondenvoeding

Waarom graanvrij hondenvoer gezonder is voor je hond

Op Woef.nl lees je geregeld blogs over het welzijn van honden. Hierbij hebben we het onder andere over de voeding en wat daarbij komt kijken. Als hondeneigenaren letten wij er daarom extra goed op wat onze hond naar binnen krijgt.

Boaz is een Beaglier, dit is een kruising tussen een Beagle en een Cavalier King Charles Spaniël. Wij hebben in samenwerking met BROK de Kip & Kruiden mogen testen. Graag delen wij onze ervaring!

Over BROK

BROK is ontstaan uit de passie en liefde voor honden, met de missie om elke hond de voeding te geven dat hij verdiend. Door de juiste voeding aan te bieden geef je een hond alles wat nodig is om hem vitaal en tevreden te houden.

Wat BROK onderscheidt is de toewijding om de goedheid van eeuwenoude ingrediënten te gebruiken. Ingrediënten zoals lam, kip, wortelen en lijnzaad. Ze zijn transparant over wat er in het hondenvoer verwerkt zit. Alles wat gebruikt is, wordt eerlijk vermeld. Geen bewaarmiddelen, geen verkeerd weergegeven eiwitten, geen chemicaliën en geen bijproducten.

Woef BROK

BROK – Kip en Kruiden

Wij hebben voor onze hond de BROK – Kip en Kruiden mogen testen. Deze voeding is gemaakt met voornamelijk kip en zoete aardappelen en is verrijkt met natuurlijke antioxidanten. De brokjes zijn zo geproportioneerd dat ze gemakkelijk kunnen worden vastgepakt en gekauwd door honden van alle groottes.

De hond zal daarom niet alleen genieten van de fantastische smaak, maar ze zullen ook een betere immuunrespons hebben en een gezonde oplossing voor hun snellere stofwisseling. Met een uitgebalanceerde combinatie van Omega-6- en Omega-3-vetzuren zorgt dit hondenvoer ook voor een gezonde huid en een zijdezachte, glanzende vacht.

De hoofdingrediënten van de BROK – Kip en Kruiden hondenvoeding zijn:

  1. Kip
  2. Kruiden
  3. Zoete aardappelen

Conclusie

Onze hond Boaz heeft een gevoelige maag, niet elke hondenvoeding is daarom geschikt. We hebben in de afgelopen jaren meerdere soorten voeding getest, waarvan BROK - Kip en Kruiden een absolute topper blijkt te zijn. Sinds we zijn overgestapt op deze voeding is zijn stoelgang een stuk regelmatiger en heeft hij bovendien geen last meer van maagklachten. Boaz is zo gek van deze hondenvoeding dat wij het tegenwoordig ook geven als beloning tijdens het wandelen, hiermee besparen we ook direct op kosten voor hondensnoepjes.

Voor een betere overgang van de voeding mengden we de brokken nog met zijn oude voeding, maar al gauw bleek dat hij de brokjes van BROK er tussenuit begon te eten. We geven hem nu daarom alleen nog maar de nieuwe voeding, maar wel conform de aanbevolen hoeveelheid per dag. We testen de BROK – Kip en Kruiden nu enkele weken en zijn erg enthousiast! We zijn daarom ook erg benieuwd naar het lange termijn effect van deze hondenvoeding.

Mocht je niet goed weten welk type voeding je moet kiezen voor jouw hond, dan is de klantenservice van BROK goed bereikbaar en denkt graag met je mee over welke hondenvoeding geschikt is.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een proefpakket proberen? Dat kan via de volgende link: https://brok.shop/proefpakket/.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen