Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

ProfiPets.nl review: graanvrij hondenvoer op maat

ProfiPets.nl

Bij Woef.nl hebben we het genoegen gehad om de hondenvoeding van ProfiPets.nl te mogen uitproberen, waarbij we specifiek vier verschillende smaken aan onze Beagliers Boaz (7 jaar oud) & Odie (16 weken oud) hebben voorgelegd.

Running Lamb, Swimming Salmon, Flying Chicken, en voor onze puppy de Fresh Fish. Hier volgt een meer uitgebreide beoordeling van elke smaak, gebaseerd op onze ervaringen.

Running Lamb

De Running Lamb smaak heeft zich onderscheiden door zijn rijke en robuuste aroma, dat onze hond meteen naar zijn voerbak lokte. Dit product is samengesteld uit hoogwaardig lamsvlees, wat een uitstekende bron van eiwitten is, essentieel voor de opbouw en het onderhoud van spieren. Daarnaast bevat het belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan het algehele welzijn van de hond.

Wat ons vooral opviel, was hoe deze voeding de spijsvertering van onze hond Boaz leek te ondersteunen, wat resulteerde in een betere algemene gezondheid.

Swimming Salmon

De Swimming Salmon variant sprong eruit door zijn bijdrage aan de vacht- en huidgezondheid van onze hond. De omega-3 vetzuren, afkomstig van de zalm, zorgden voor een merkbare verbetering in de glans en zachtheid van de vacht. Deze smaak is bijzonder gunstig voor honden met huidproblemen of droge vachten. Bovendien werd de smaak zeer gewaardeerd door Boaz, die enthousiast leek te zijn bij elke maaltijd.

Flying Chicken

De Flying Chicken voeding was de favoriet bij Boaz vanwege de hoogwaardige kippenproteïnen, die een cruciale rol spelen in het dieet van een actieve hond. Deze smaak ondersteunt niet alleen de spiergezondheid, maar draagt ook bij aan een gezond energieniveau. Wat opmerkelijk was, is dat Boaz over het algemeen een vrij kieskeurige eter is, maar deze smaak zonder aarzeling accepteerde, wat wijst op de uitstekende smaak en kwaliteit van de ingrediënten.

Fresh Fish voor puppy's

Voor onze puppy Odie was de Fresh Fish variant een ware ontdekking. Deze smaak is speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van de jonge hond, met een aangepaste grootte en zachtheid van de brokken voor de omvang van zijn bek. De voeding bevat essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde groei en ontwikkeling. Onze puppy vertoonde een verhoogde vitaliteit en speelsheid, wat we toeschrijven aan de kwalitatieve samenstelling van deze voeding.

Yep, wij zijn overtuigd!

De testfase met de hondenvoeding van ProfiPets.nl was een openbaring op het gebied van kwaliteit, smaak en voedingswaarde. Elk product uit hun assortiment toont aan dat er goed is nagedacht over de behoeften van verschillende honden, van energieke volwassenen tot groeiende puppy's. We zijn onder de indruk van de positieve effecten die we hebben waargenomen op de gezondheid, vacht, energie en algehele tevredenheid van onze honden.

Als je op zoek bent naar een voeding die niet alleen heerlijk is voor jouw hond, maar ook een positieve bijdrage levert aan hun gezondheid en welzijn, dan bevelen wij de hondenvoeding van ProfiPets.nl van harte aan. Ontdek zelf het verschil en zie hoe jouw hond floreert op deze zorgvuldig samengestelde voeding.

boaz en odie
Ontvang het laatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen