Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Just Russel review, hondenvoeding op maat is TOP!

Just Russel review, hondenvoeding op maat is TOP!

Omdat ik het zo druk heb met mijn werk is het niet altijd handig om naar de dierenwinkel te gaan voor Tuur zijn eten. Daardoor ben ik op zoek gegaan naar hondenvoeding aan huis geleverd. Al snel kwam ik terecht bij Just Russel. Naast het leveren aan huis werken ze ook nog eens met gepersonaliseerde hondenvoeding aangepast aan de noden van Tuur. Hoe tof is dat? Ik moest het gewoon proberen en ben super blij dat ik deze stap heb genomen!

Gepersonaliseerde hondenvoeding

Ik zie je al denken, “gepersonaliseerd, hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk”. Wel toen ik mijn bestelling wou plaatsen kwam ik op een soort van applicatie terecht waarbij ik een tiental vragen moest beantwoorden. Na die vragenlijst kreeg ik een gratis voedingsplan aangepast aan de noden van Tuur, ongelooflijk om te zien hoe ze het doen. In het gepersonaliseerde voedingsplan zie je enerzijds welke voeding het is en welke porties je moet geven.

Die porties kan je makkelijk bepalen met hun gratis maatbeker die je meekrijgt bij de eerste levering, echt super handig! Wat ik ook super tof vind is dat de zak gepersonaliseerd is. Je kan zelf een foto kiezen die er op staat, een leuk extraatje ;). Zo zie je maar, je gaat op zoek naar iets gemakkelijk voor jezelf en uiteindelijk is het dan ook nog eens beter en toffer voor zowel Tuur als mij!

Natuurlijke ingrediënten

In de voeding van Just russel vind je alleen maar natuurlijke ingrediënten. Wat helemaal geweldig vind, wat dit vind ik zelf echt wel belangrijk! Er zitten dus geen kunstmatige toevoegingen in. Er wordt echt heel goed nagedacht over welke ingrediënten ze gebruiken bij de samenstelling van de hondenvoeding.

Ik merkte al snel bij Tuurke dat zijn gezondheid er ook sterk op vooruit ging. Sinds ik deze brokjes geef is er echt nooit meer iets misgegaan met de stoelgang en zijn vacht is ook veel glanzender geworden! Check zeker eens hun website waar ze de samenstelling van de hondenvoeding goed uitleggen!

Tuur vindt het lekker

In het begin vond ik het een beetje bang afwachten of Tuur zijn nieuwe hondenvoeding wel zou lusten. Ik vertelde dat ook aan Adorine, die elke dag paraat staat voor al je vragen. Zij wist me te vertellen dat er bij de eerste levering ook een schema wordt meegegeven waardoor de overschakeling naar Just Russel hondenvoeding veel makkelijker zou gaan.

En dat was ook echt het geval! Sinds dat ik deze brokken heb vliegt Tuur elke ochtend en avond direct naar zijn etensbak. Tuur kan nogal kieskeurig zijn en wou vroeger niet altijd zijn bakje leeg eten, dit is niet meer het geval met Just Russel voeding!

Levering aan huis

Bovenop de gepersonaliseerde hondenvoeding wordt het ook nog eens aan huis geleverd, wat echt super makkelijk is! Ik moet nu niet meer naar de dierenwinkel wat me enorm veel tijd wint, meer tijd met Tuurke dus! Ik had besteld en de volgende dag kwam het al aan. Alles gebeurt via een abonnement waardoor je je echt van niets meer iets moet aantrekken, ze doen het gewoon voor jou!

Moest er iets zijn kan ik altijd via mijn account de levering pauzeren of uitstellen tot wanneer het me beter uitkomt. Je bent dus nog altijd vrij flexibel in alles.

Uitstekende prijzen

Wat ook zeker een pluspunt is zijn de prijzen van Just Russel! Ik betaal € 31,85 per maand wat neerkomt op € 7,96 per week. Dit zijn dus echt scherpe prijzen voor premium hondenvoer! Blijkbaar is dit omdat ze werken zonder tussenschakels en omdat de productie plaatsvindt in België. Dus betere kwaliteit omdat ze rechtsreeks bij jou leveren.

Mijn mening

We zijn dus super tevreden met Just Russel! Ik heb nog nooit eerder Tuur zo zien springen voor zijn voeding te krijgen. De foto en naam op de zak vind ik echt een geweldig idee en super extraatje naast de kwaliteitsvolle hondenvoeding! Ik zou het zeker aanraden aan anderen, kwaliteitsvoeding voor een geweldige prijs! Waarom zou je nog twijfelen? 

Review-Just-Russel

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen