Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Gratis puppypakket 2024

Gratis puppypakket in 2023

In 2024 zijn er tal van gratis puppypakketten beschikbaar voor nieuwe hondenbezitters. Deze pakketten bevatten vaak verschillende nuttige producten en informatie om te helpen bij de zorg voor een nieuwe puppy.

Veel gratis puppypakketten bevatten bijvoorbeeld hondenbrokken van hoge kwaliteit, een hondenriem, een voerbak en speelgoed. Sommige pakketten bevatten ook een training handleiding of kortingsbonnen voor dierenwinkels.

Gratis puppypakketten zijn een geweldige manier voor nieuwe hondenbezitters om te besparen op de kosten van de aanschaf van al deze essentiële items. Het kan echter wel zijn dat sommige pakketten alleen beschikbaar zijn voor specifieke rassen of in bepaalde regio's.

Onthoud dat de zorg voor een puppy veel tijd en moeite kost, maar dat het ook een enorm lonende ervaring kan zijn. Met een gratis puppypakket kan je jouw puppy een goede start geven en hem helpen om te groeien tot een gelukkige en gezonde hond.

Een overzicht van alle aanbieders

Als je op zoek bent naar een gratis puppypakket, kun je dit het beste online zoeken. Veel dierenwinkels en hondenmerken bieden online aanmeldingen voor deze pakketten aan. Je kunt ook zoeken naar lokale organisaties die deze pakketten aanbieden als onderdeel van hun outreach programma's.

Fokker Petfood

Bij Fokker is het mogelijk om een proefverpakking van hun hondenvoer te ontvangen, inclusief een speciale variant voor fokkers met nestjes. Bij de proefverpakking wordt een maatbeker en een leuk speeltje geleverd, evenals een klein boekje met informatie over je puppy.

Klik hier om het pakket aan te vragen.

Nero Gold

Voor een pakket met veel Nero Gold hondenvoer, waaronder 800 gram Nero Gold Puppy brokken, een smakelijke natuurlijke vleessnack, een heerlijke vleesworst en een kauwbot, hoef je alleen de verzendkosten te betalen. Bovendien zit er een tegoedbon van Nero Gold ter waarde van € 6,75 euro bij het pakket. Nero Gold staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardige hondenvoer.

Klik hier om het pakket aan te vragen.

Royal Canin

Het gratis puppypakket van Royal Canin bevat een gratis zakje natvoeding en een waardebon ter waarde van € 10,00 euro bij de aankoop van puppyvoeding. Als je al van plan bent om Royal Canin aan jouw puppy te geven, dan is dit een interessante deal.

Klik hier om het pakket aan te vragen.

Welkoop

Als er een Welkoop-winkel bij jou in de buurt is, dan is het mogelijk interessant om het 'Welkom Puppy' Pakket te overwegen. Dit pakket bevat een gratis zakje hondenbrokken, beloningssnoepjes en een klein speeltje. Bovendien krijg je een bon voor 10% korting op hondenvoer naar keuze. Het is mogelijk om je online aan te melden voor het pakket en het vervolgens op te halen in een van de Welkoop-winkels.

Klik hier om het pakket aan te vragen.

Beesteez

Beeztees.nl is een online winkel met een groot aanbod aan origineel en trendy hondenspeelgoed. Als extraatje bieden zij een leuk gratis puppypakket aan, bestaande uit verschillende speeltjes voor jouw pup. Wel dien je de verzendkosten te betalen om het pakket te ontvangen.

Klik hier om het pakket aan te vragen.

Intratuin

Intratuin heeft hun eigen lijn van hondenbrokken ontwikkeld en deze willen ze graag onder de aandacht brengen. Om deze reden bieden ze gratis een zak van 3 kilogram Intratuin Premium puppyvoer (ter waarde van € 13,99) aan aan iedereen met een puppy jonger dan 1 jaar. Je kunt je gegevens online invullen en de zak vervolgens ophalen bij een Intratuin-winkel naar keuze.

Klik hier om het pakket aan te vragen.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen