Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Foto tegeltjes met foto’s van jouw hond

Foto tegeltjes

Als hondenliefhebber houd je oneindig veel van jouw favoriete viervoeter. Je telefoon of camera staat vast bomvol met foto’s van je hond. Lieve foto’s van de puppytijd of mooie foto’s van de laatste herinneringen met je hond. Wil je een leuke of juist gekke foto van je huisdier laten vereeuwigen?

Laat dan eens een foto op tegeltje bedrukken. Zo kun je een foto van jouw meest dierbare herinnering met je hond een mooie plek geven in het interieur of juist laten bedrukken om cadeau te geven.

Foto tegeltje van je hond laten maken

Een foto van je hond laten bedrukken kan op verschillende materialen. Je kunt een foto laten ontwikkelen en in een lijstje doen, maar je kunt ook een foto laten bedrukken op diverse soorten tegeltjes. Een foto op een tegeltje heeft sprekende kleuren en is full colour bedrukt en daardoor van hele hoge kwaliteit.

Het is dus net alsof je een foto op een canvas laat drukken maar dan origineler. Daarnaast blijft een tegeltje altijd mooi en kun je een tegeltje zowel ophangen als neerzetten. Maak bijvoorbeeld een vierkant tegeltje met foto of kies voor een anders soort vorm zoals een zeshoekig tegeltje, rechthoekig tegeltje of XL variant van het klassieke vierkante tegeltje.

Daarnaast is het zelfs mogelijk om meerdere foto’s op een tegeltje te laten bedrukken. Je kunt zelf een tegeltje ontwerp maken met foto’s, tekst en clip-arts.

tegeltje

Een tastbare herinnering van jouw overleden hond laten maken

Wanneer een hond komt te overlijden is dit natuurlijk erg verdrietig. Jouw hondenvriend voelt als een volwaardig familielid en dat is begrijpelijk een groot verlies. Toch is het vaak lastiger om een tastbare herinnering te hebben aan jouw lieve viervoeter. Een tegeltje kan een goede optie zijn. Maak bijvoorbeeld een mooi foto tegeltje van je hond. Het foto tegeltje kun je ergens neerzetten of ophangen in je huis zodat jouw hondenvriend toch nog een beetje dichtbij is.

Een foto tegeltje kun je zelf ontwerpen en helemaal naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld een mooie foto van jouw hond uit en zet er de naam of een datum bij. Dit kan eenvoudig via de editor. Daarnaast zou je het tegeltje in een mooie tegelhouder kunnen neerzetten waarnaast je een kaarsje kunt branden.

Een foto tegeltje cadeau geven

Ken jij een onwijze hondenliefhebber die heel blij zou worden van een foto van zijn of haar hond? Laat dan een mooi huisdier foto tegeltje maken en verras diegene met een persoonlijk en dierbaar cadeau.

Zorg dat je een goede foto bemachtigt van de harige vriend in kwestie die van voldoende kwaliteit is. Laat de foto vervolgens op een tegeltje bedrukken en voila. Een mooier cadeau voor een echte dierenvriend kun je niet krijgen.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen