Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Een nieuwe puppy? Deze essentials wil je in huis hebben

puppy essentials

Heb je onlangs een puppy geadopteerd of ben je van plan om dat in de toekomst te doen? Dan zijn er een aantal spullen die je zeker weten in huis wilt hebben. In dit artikel zetten we een aantal puppy-essentials op een rij, zodat jij ervoor kan zorgen dat jouw trouwe viervoeter fijn opgroeit.

Hondenkennel

Ten eerste is een hondenkennel, ook wel ‘bench’ genoemd, van groot belang. Een hondenkennel dient als een veilige rust- en slaapplek. In die zin kun je het dus vergelijken met een slaapkamer. Honden kunnen zich in hun bench terugtrekken wanneer zij alleen thuis zijn, maar ook wanneer zij zich even af willen zonderen. Bij het aanschaffen van een hondenkennel is het vooral belangrijk om te letten op de grootte. Het is cruciaal dat jouw hond comfortabel kan zitten, staan en liggen op het kussen in zijn of haar bench.

Hondenspeeltjes

De waarde van hondenspeeltjes moet vooral in de puppytijd niet over het hoofd worden gezien. Speeltjes zorgen namelijk voor fysieke en mentale stimulatie, wat essentieel is voor de ontwikkeling van jouw hond. Het leert hen bijvoorbeeld zelfstandig te spelen. Daarnaast geven speeltjes ook de mogelijkheid om een band te vormen met het baasje wanneer zij samen spelen. Daarbij krijgen puppy’s de behoefte om te kauwen wanneer de tandjes doorkomen. Daarom is het in deze periode behulpzaam om altijd een speeltje in de buurt te hebben.

Hondenmand

Ook is het belangrijk om een fijne rustplek voor jouw hond te creëren buiten de hondenkennel om. Zo kan jouw hond uitrusten en ontspannen terwijl hij of zij tegelijkertijd dicht bij jou ligt en het overzicht kan behouden over de ruimte. Ook bij het uitkiezen van een hondenmand is de grootte een cruciaal aspect. Daarnaast zijn er allerlei verschillende materialen en stijlen waaruit je kunt kiezen. Naast het feit dat het kussen stevig en comfortabel moet zijn, kun je dus een hondenmand kiezen die bij jouw huis past.

Verzorgingsproducten

Afhankelijk van het ras van jouw hond, heb je verschillende soorten verzorgingsproducten nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vachtverzorgingsproducten zoals kammen, borstels en shampoos. Als het haar van jouw hond snel klit, is het van belang om het haar regelmatig te verzorgen. Ook is het aan te raden om het haar van jouw hond regelmatig te checken met een tekentang en de nagels bij te houden met een nagelschaar. Wanneer je puppy hier niet van houdt, kun je proberen dit in zijn of haar slaap te doen.

Samenvattend, zijn er een heleboel spullen die je in huis wilt hebben wanneer je een puppy hebt. Naast een goede hondenriem en water- en voerbakken, is het ook belangrijk om te investeren in een comfortabele hondenkennel en hondenmand. Daarnaast is het aan te raden om verschillende speeltjes te kopen en de nodige verzorgingsproducten aan te schaffen. Wat zijn de essentials voor jouw puppy?

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen