Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Deze honden verdienen hun eigen brokjes op Instagram

Deze honden verdienen hun eigen brokjes op Instagram

Nu we meer richting het einde van het jaar gaan, zijn veel mensen al aan het kijken waar op te besparen in 2021. Natuurlijk niet op hondenvoeding, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw trouwe viervoeter. Maar energie vergelijken loont waarschijnlijk wel weer de moeite. Sommige hondeneigenaren hoeven zich niet druk te maken om besparen, want hun huisdieren verdienen hun eigen kostje (en nog wel wat meer) bij elkaar op Instagram. Wist je trouwens dat de eerste foto op Instagram ook een foto van een hond was?

Mopshond Doug

Doug The Pug heeft meer dan vier miljoen volgers op Instagram en bijna zes miljoen op Facebook. Iedere post van Doug levert circa 13.000 euro op. Hij heeft daarnaast een New York Times Best Seller op zijn naam staan (Doug the Pug: The King of Pop Culture), geschreven door zijn baasje Leslie Mosier. Verder heeft de mopshond een eigen kledinglijn en wordt er allerlei merchandise met afbeeldingen van deze kleine viervoeter verkocht, zoals legpuzzels en kalenders.

Pomeriaan Jiff

Een hondje dat het nog beter doet op Instagram is Dwergkeesje Jiff. Hij heeft maar liefst 10,6 miljoen volgers die foto’s van hem voorbij zien komen in allerlei schattige pakjes. Jiff heeft drie vermeldingen in het Guinness Book of Records: het dier met de meeste volgers op sociale media en hij is de snelste hond ter wereld op zowel zijn voorpootjes als op zijn achterpootjes. Daarnaast had Jiff een rolletje in een videoclip van Katy Perry. Een post van Jiff brengt zo’n 14.500 euro in het laatje. Klein hondje, grote bedragen.

Bordercollie Momo

In navolging van de bekende puzzelboekenreeks ‘Waar is Wally?’, bedacht het baasje van bordercollie Momo dat het leuk zou zijn om dergelijke zoekplaatjes met zijn viervoeter in de hoofdrol te maken. Ondertussen zijn er al vier boeken verschenen, waaronder ‘Find Momo across Europe’ en ‘Let’s Find Momo’. Op zijn eigen website Letsfindmomo.com krijg je alvast een voorproefje en zie je dat de bordercollie erg goed is in verstoppertje spelen!

Chiweenie Tuna

Tuna is een kruising tussen een teckel en een chihuahua en dat levert op z’n zachtst gezegd een nogal apart uiterlijk op. Maar zijn enorme overbeet heeft hem al meer dan twee miljoen volgers op Instagram opgeleverd. En het is hem gegund, want Tuna heeft niet altijd een luxe leventje geleid. Hij werd door zijn oorspronkelijke eigenaar in de buurt van San Diego langs de weg achtergelaten.

Maar toen hij vier maanden oud was, werd hij door medewerkers van het lokale dierenasiel meegenomen naar een boerenmarkt, waar zijn huidige baasje Courtney Dasher meteen verliefd op hem werd. Ondertussen heeft Tuna een eigen kledinglijn en worden er allerlei producten met zijn afbeelding verkocht, van koffiemokken tot muismatten. Van in de goot, naar instafamous!

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen