Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

De leukste honden hotels van Nederland

De leukste honden hotels van Nederland

Waar vind je de leukste honden hotels van Nederland? Voor wie een weekendje met de hond wil boeken en verblijven in een hotel met hond. Wij hebben een aantal van de leukste honden hotels van Nederland geselecteerd. Voor bijvoorbeeld een weekendje met de hond op de Veluwe of een midweek aan de Nederlandse kust. In de meeste van deze hotels kun je met één hond terecht.

Er zijn echter ook hotels in Nederland waar je met 2 honden kunt overnachten. In een enkel hotel met hond kun je zelfs met 3 of 4 honden verblijven. Er zitten altijd wel bepaalde voorwaarden aan zo een overnachting met huisdier verbonden.

Bilderberg hotels honden welkom

De Bilderberg hotels zijn bijna altijd hondvriendelijk. Zeker als je een weekendje op de Veluwe wilt boeken, heeft de Bilderberg groep een ruime keuze waar opvalt dat in een aantal van deze hotels op de Veluwe per hotelkamer 2 honden toegestaan zijn. Aanraders voor een vakantie met hond op de Veluwe zijn hotel ’t Speulderbos in Garderen, De Keizerskroon in Apeldoorn en Hotel de Bilderberg in Oosterbeek. Het tarief voor een overnachting met hond in een Bilderberg hotel is 25,00 euro per hond per nacht. Een aantal van deze luxe honden hotels Gelderland beschikken over een binnenzwembad en sauna.

Een weekendje met hond bij Van Der Valk boeken

De Van der Valk hotels met hond in Nederland zijn bijna allemaal huisdiervriendelijk. Dat betekent in de praktijk dat er 1 of 2 huisdieren in de hotelkamer zijn toegestaan. Van der Valk hotels die bekend staan om de mooie ligging, de uitstekende wellness faciliteiten en het feit dat ze hondvriendelijk zijn, bevinden zich met name in Gelderland, Utrecht, Overijssel, Friesland en Limburg. Voorbeelden van huisdiervriendelijke Van der Valk hotels zijn die in Veenendaal, Arnhem, Tiel, Urmond, Leusden, Hardegarijp en Den Haag/Wassenaar. Ook in België vind je leuke van der Valk honden hotels.

Veel Fletcher hotels zijn huisdiervriendelijk

Ook van een aantal Fletcher Hotels is bekend dat ze hond vriendelijk zijn. De vermelding waard om te benoemen zijn Fletcher hotel Elzenduin in Ter Heide aan Zee, Fletcher hotel Noordwijk aan Zee, Strandhotel Renesse en Hotel-restaurant Victoria in Hoenderloo. Of je nu een weekend met hond aan zee wilt vertoeven of een hotel met hond in Zeeland, Gelderland, Limburg of Noord-Holland zoekt, in een groot aantal Fletcher hotels in Nederland is je hond de koning. Uiteraard wel met de regels die gelden voor een verblijf met huisdieren in een hotel.

Arrangement met hond boeken

Veel hotels in Nederland en België bieden speciale vakantie arrangementen aan. Daarbij kan je bijvoorbeeld kiezen uit een 3 of 7 daags arrangement met hond. Dat is veelal ook mogelijk op basis van volpension. Soms kan je zelfs een arrangement met huisdier op basis van all inclusive boeken. Dat houdt in dat je hotelkamer en eten en drinken in de totaal prijs inbegrepen is.

Regels die in de hotels voor honden gelden

In alle hotels waar honden welkom zijn, gelden specifieke regels. Zo mogen honden lang niet altijd in het restaurant komen en moeten ze bijna altijd in het betreffende hotel aangelijnd zijn. Per honden hotel zijn de regels echter anders en het is dan ook zaak om de voorwaarden goed te lezen voor je een hotelkamer met hond boekt.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen