Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

BuddyBites, hondenvoeding op maat!

BuddyBites, hondenvoeding op maat!

Op Woef.nl vind je informatie over alle soorten hondenrassen ter wereld, ook proberen wij onze lezers van nuttige informatie te voorzien over onder andere hondenvoeding. Als echte hondenliefhebber(s) hebben wij natuurlijk zelf ook een trouwe viervoeter, toen BuddyBites ons benaderde om hun voeding te testen hebben wij deze kans direct aangegrepen.

Onze hond heet Boaz, hij is een kruising tussen een Cavalier King Charles Spaniël & een Beagle. Van nature is hij al een moeilijke eter, zo vindt hij hondenkoekjes heerlijk, maar de hondenbrokken gaan er vaak maar moeizaam in. Na een aantal weken de hondenvoeding van BuddyBites te hebben getest zijn wij enorm enthousiast geworden en vertellen wij je graag waarom!

BuddyBites

BuddyBites onderscheidt zich door gepersonaliseerde hondenvoeding aan te bieden. Aan de hand van 10 vragen over jouw viervoeter stel je met BuddyBites de perfecte voeding samen. Enkele vragen die worden gesteld zijn het hondenras, de leeftijd en het gewicht van de hond. Al deze informatie wordt vervolgens verzameld in een Buddypas waarna je voor je hond(en) een uniek profiel kunt aanmaken.

In dit profiel vind je onder andere de hoeveelheid voeding (gram) dat jouw hond per dag mag consumeren. Wanneer je je profiel volledig hebt ingevuld ga je een lidmaatschap aan met BuddyBites die je elk moment kunt pauzeren en/of stopzetten.

Onze ervaring

Zoals aan het begin van deze blog beschreven is onze hond Boaz een moeilijke eter, wanneer hij uiteindelijk zijn brokken consumeert resulteert dit bijna altijd in buikklachten. Zelfs na het voeren van speciaal hondenvoer dat werd geadviseerd door onze dierenarts werd dit niet veel beter. Toen BuddyBites ons benaderde met de vraag of wij hun hondenvoeding wilden testen voor onze hond werden wij gelijk enthousiast, binnen 3 werkdagen kregen wij al een goed gevulde doos thuisgestuurd met voeding en enkele andere leuke attributen.

logo-buddybites

Gezonde hondenvoeding

Wij vinden de kwaliteit van hondenvoeding erg belangrijk en willen hier best wat meer voor betalen. Nadat wij de hondenvoeding van BuddyBites binnenkregen hebben wij direct dezelfde avond de voeding aan onze hond Boaz voorgeschoteld. Er mankeert gelukkig niks aan zijn reukvermogen, dus hij was er als de kippen bij. Vaak wanneer wij hem nieuwe voeding geven eet hij de eerste dagen prima, waarschijnlijk ook omdat het dan nieuw voor hem is. Maar in tegenstelling tot andere voedingen dat wij hebben geprobeerd eet hij al enkele weken netjes zijn bakje met BuddyBites hondenvoeding leeg zonder hierna buikklachten te krijgen.

BuddyBites doet echt wat ze beloven. Ze maken hondenvoer dat perfect is afgestemd op jouw hond, automatiseren het bestelproces en zijn daarbij enorm betrokken. De voeding bevat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit met natuurlijke vitaminen en mineralen. Bovendien zit er in elke samenstelling minimaal 45% vlees en worden er verder geen kunstmatige ingrediënten toegevoegd.

Ook voor honden met bepaalde allergieën kun je bij BuddyBites terecht en voorzien ze je van een persoonlijk advies. Wij hebben de voeding nu een aantal weken geprobeerd en kunnen niet anders dan positief zijn. Zo is zijn ontlasting nu goed, heeft hij geen buikklachten meer en glanst zijn vacht veel meer dankzij de zalmolie dat aan zijn voeding wordt toegevoegd.

buddybites-doos
boaz en odie
Ontvang het laatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen