Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Anti trek tuig hond

blog-header

Als je merkt dat je wordt meegesleurd tijdens de dagelijkse wandelingen met de hond is het misschien tijd om een anti trek tuig aan te schaffen. Een hondenharnas dat speciaal is gemaakt om trekken te ontmoedigen kan bijvoorbeeld helpen meer controle te krijgen over de wandeling en de hondenriemvaardigheden van de hond te verbeteren.

Door een hondentuig te gebruiken dat niet kan worden getrokken, kun je wandelingen aangenamer maken en bovendien voorkomen dat de hond zichzelf bezeert.

Hoe werkt een hondenharnas?

De beste anti trek tuig hondenharnassen hebben riemen die boven de schouders van de hond kruisen. Ze moeten worden vastgemaakt in het midden van de borst en achter de voorpoten. Het hondenharnas heeft ook een clip aan de voorkant voor de riem.

Zodra de lijn aan de voorste ring wordt vastgemaakt en je begint te lopen, moet de hond aan jouw zijde blijven om vooruit te blijven gaan. Als de hond toch trekt, gaat de lijn naar de zijkant - niet recht naar achteren - waardoor de hond terug naar je toe wordt geleid. Dat geeft je meer vermogen om je hond onder controle te houden en terug naar je zijde te leiden door een beetje druk uit te oefenen.

Wij hebben alvast de beste hondenharnassen voor je op een rijtje gezet.

hondennieuws
Ontvang het laatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen.