Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Accessoires voor jouw viervoeter zijn helemaal in!

Accessoires voor jouw viervoeter zijn helemaal in!

Hondenaccessoires zijn helemaal hip. Het zijn echtes musthaves op dit moment! In dit artikel vind je informatie over accessoires die niet mogen ontbreken uit de collectie van jouw hond. De variatie is eindeloos, van bandana tot halsband en van bow tie tot tuigje.

De bandana

Een hondenbandana is een soort van sjaaltje waarmee jij jouw hond voorziet van een Instagrammable look. De bandana’s zijn er in allerlei maten, printjes en kleuren.
Of je nu op zoek ben naar een gele, groene, met bloemetjes of met stipjes. Wist je dat er ook themabandana’s te koop zijn voor bijvoorbeeld het EK voetbal, Pasen of Valentijnsdag?

Tip: Er zijn twee soorten bandana’s te koop. Je hebt zogenaamde over-the-collar bandana’s, die je over de halsband van jouw hond kunt schuiven en er zijn knoopbandana’s, die je om de nek van jouw viervoeter knoopt.

De halsband

Je hebt een halsband niet alleen nodig om te wandelen met je hond, maar het is ook een accessoire.. Hoe leuk is het met een pawsome halsband te hebben? Net als bandana’s zijn er halsbanden verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Er zijn leren halsbanden, maar ook halsbanden van nylon of katoen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij de halsband een matchende bandana of hondenriem te kopen. Hoe leuk is dit?!

De hondenriem

Naast de halsband is ook een hondenriem noodzakelijk gereedschap om met jouw hond te kunnen wandelen. Ook riemen zijn tegenwoordig verkrijgbaar met een bijpassende halsband of bandana. Zo loopt jouw viervoeter volledig in stijl over straat!

De bow tie

Wil je jouw hond voorzien van een chique look? Dan is een bow tie dé perfecte accessoire. Een bow tie, ook wel een vlinderdas of vlinderstrik genoemd, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Zo is er voor elke gelegenheid een passende strik!

Het tuigje

Tegenwoordig kiezen hondeneigenaren steeds vaker voor een tuigje in plaats van een halsband. Door jouw hond een tuigje te laten dragen, wordt de belasting (door bijvoorbeeld het trekken van de hond) verdeeld over de borst in plaats van de hals en nek. Natuurlijk wil je dat jouw hond in stijl over straat gaat. Vandaar dat tuigjes ook in allerlei verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar zijn.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen