Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Adverteren op Woef.nl

Adverteren op Woef.nl

Wil jij adverteren voor een zeer specifiek publiek? Dagelijks trekken wij vele bezoekers die zich willen laten informeren over honden(rassen). Een zeer leuke doelgroep om voor te adverteren dus!

Website statistieken

In 2019 werd Woef.nl opgericht en in de eerste paar maanden ontving de website slechts enkele honderden bezoekers per maand. Sinds de website is geoptimaliseerd, er actief linkbuilding wordt toegepast en er regelmatig kwalitatieve content wordt gepubliceerd, is ons maandelijkse bereik met een factor van tien vermenigvuldigd. Veel van onze lezers komen regelmatig terug en inmiddels hebben we al enkele keren in de Google News feed gestaan.

  • Anno 2023 trekken we gemiddeld zo'n 25.000 unieke bezoekers per maand.
  • We hebben ruim 7500 volgers op Facebook.
  • Het bereik van berichten op ons Facebook kanaal schommelt tussen de 2.500 en 10.000 per bericht.
  • Veel lezers op onze website zijn terugkerende bezoekers.

Google & mobile optimized

Wij begrijpen dat adverteerders stabiliteit en snelheid zoeken, daarom hebben we onze website volledig geoptimaliseerd voor Google. We hebben de nieuwste snelheid- en SEO technieken gebruikt om de website te bouwen. Woef.nl is klaar voor de toekomst op technisch gebied en voldoet aan de vereisten van de Google Core Web Vitals. Deze vereisten wegen sinds mei 2021 zwaarder in het Google algoritme. Profiteer daarom van onze geoptimaliseerde website!

Zelf zien hoe we scoren in Google Pagespeed Insights? Klik dan hier.

Voorwaarden

Voor adverteren op Woef.nl gelden bepaalde voorwaarden die in overeenstemming zijn met onze visie over het welzijn van honden. Het promoten van dieronvriendelijke producten of trainingsmaterialen is niet toegestaan. Wij bieden geen platform voor de promotie van dierenspeciaalzaken en webshops die deze producten in hun assortiment hebben. Bovendien wil Woef.nl niet geassocieerd worden met bedrijven die negatief in de publiciteit zijn gekomen vanwege hun slechte behandeling van honden en/of klanten.

Meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven? Mail dan naar: mail[a]woef.nl of vul ons contactformulier in.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen.