Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Adverteren op Woef.nl

Adverteren op Woef.nl

Wil jij adverteren voor een zeer specifiek publiek? Dagelijks trekken wij vele bezoekers die zich willen laten informeren over honden(rassen). Een zeer leuke doelgroep om voor te adverteren dus!

Website statistieken

Woef.nl is ontstaan in 2019, in de eerste maanden ontving de website slechts enkele honderden bezoekers per maand. Nu de website is geoptimaliseerd, er actief linkbuilding wordt gedaan en regelmatig kwalitatieve content wordt geplaatst is ons maandelijkse bereik in tienvoud vermenigvuldigd. Veel van onze lezers komen regelmatig terug en inmiddels zijn we al enkele keren in de Google News feed terechtgekomen.

  • Anno 2022 trekken we gemiddeld zo'n 25.000 unieke bezoekers per maand.
  • We hebben ruim 7500 volgers op Facebook.
  • Het bereik van berichten op ons Facebook kanaal schommelt tussen de 2.500 en 10.000 per bericht.
  • Veel lezers op onze website zijn terugkerende bezoekers.

Google & mobile optimized

Wij begrijpen dat adverteerders op zoek zijn naar stabiliteit en snelheid. Onze website is volledig Google geoptimaliseerd en gebouwd volgens de laatste snelheid- en SEO technieken. Woef.nl is technisch klaar voor de toekomst: we voldoen op dit moment al aan de nieuwste Google Core Web Vitals vereisten die in mei 2021 zwaarder zijn gaan wegen in het Google algoritme. Doe er je voordeel mee!

Zelf zien hoe we scoren in Google Pagespeed Insights? Klik dan hier.

Voorwaarden

Om te kunnen adverteren op Woef.nl dient jouw bedrijf te voldoen aan een aantal voorwaarden die aansluiten bij onze visie over het welzijn van honden. Het is niet mogelijk om dieronvriendelijke producten of trainingsmaterialen te promoten. Wij kunnen dierenspeciaalzaken en webshops die dergelijke producten in het assortiment hebben geen platform bieden voor promotie. Woef.nl wil ook niet in verband gebracht worden met bedrijven die negatief in de publiciteit staan door hun slechte behandeling van honden en/of klanten.

Meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven? Mail dan naar: mail[a]woef.nl of vul ons contactformulier in.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen.