Adverteren op Woef.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Adverteren op Woef.nl

Adverteren op Woef.nl

Wil jij adverteren voor een zeer specifiek publiek? Dagelijks trekken wij vele bezoekers die zich willen laten informeren over honden(rassen). Een zeer leuke doelgroep om voor te adverteren dus!

Website statistieken

In 2019 werd Woef.nl opgericht en in de eerste paar maanden ontving de website slechts enkele honderden bezoekers per maand. Sinds de website is geoptimaliseerd, er actief linkbuilding wordt toegepast en er regelmatig kwalitatieve content wordt gepubliceerd, is ons maandelijkse bereik met een factor van tien vermenigvuldigd. 

  • Woef.nl genereert enkele tienduizenden organische bezoekers per maand.
  • Veel lezers op onze website zijn terugkerende bezoekers.
  • We hebben ruim 7500 volgers op Facebook.
  • Het bereik van berichten op ons Facebook kanaal schommelt tussen de 2.500 en 10.000 per bericht.

Google & mobile optimized

Bij Woef.nl begrijpen we dat adverteerders stabiliteit en snelheid belangrijk vinden. Daarom hebben we onze website volledig geoptimaliseerd voor Google. We hebben gebruik gemaakt van de nieuwste snelheid- en SEO technieken om de website te bouwen. Woef.nl is klaar voor de toekomst op het gebied van techniek en voldoet aan de vereisten van de Google Core Web Vitals. Sinds mei 2021 wegen deze vereisten zwaarder mee in het Google algoritme. Profiteer daarom van onze geoptimaliseerde website!

Zelf zien hoe we scoren in Google Pagespeed Insights? Klik dan hier.

Voorwaarden

Voor het adverteren op Woef.nl gelden specifieke voorwaarden die in lijn zijn met onze visie over het welzijn van honden. Het promoten van dieronvriendelijke producten of trainingsmaterialen is niet toegestaan. We bieden geen platform voor de promotie van dierenspeciaalzaken en webshops die dergelijke producten in hun assortiment hebben. Daarnaast wenst Woef.nl niet geassocieerd te worden met bedrijven die negatief in de publiciteit zijn gekomen vanwege hun slechte behandeling van honden en/of klanten.

Meer informatie over alle mogelijkheden en tarieven? Mail dan naar: mail[a]woef.nl of vul ons contactformulier in.

boaz en odie
Ontvang het laatste hondennieuws rechtstreeks in je inbox!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Woef.nl scoort een 4,7 / 5 op basis van 1132 beoordelingen