✔ Gratis verzending vanaf 35,-

   ✔ Kwispelgarantie: Niet goed? Geld terug!

Achteraf betalen met Klarna

Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructie van Klarna. Je hebt hierna 14 dagen de tijd om te betalen zonder extra kosten. Om achteraf te betalen met Klarna, hoef je enkel je NAW-gegevens, mobiele nummer en e-mailadres achter te laten. Het mobiele telefoonnummer is vereist in geval dat we contact met je moeten opnemen. Alle facturen worden naar je e-mailadres verstuurd.

Andere vraag over betalen?

Neem gerust contact op als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden. We helpen je graag en bijten niet! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Geweigerd door Klarna?

Dat is erg vervelend. En hoe kan dat nou? De reden? Wellicht je adres, de hoogte van het bedrag of je IP adres. Woef.nl weet het in elk geval niet. Wij mogen dit ook niet weten want dat is privacy. Ons advies is om hierover contact te zoeken met Klarna. Ze hebben een helpdesk, deze kun je telefonisch bereiken: 020–8082852.

Ik word doorverwezen naar Klarna’s website, klopt dat?

Zowel Woef.nl als Klarna zullen geen kredietcheck doen die impact heeft op jouw kredietwaardigheid. Het is wel mogelijk dat Klarna een zogenoemde ‘niet-geregistreerde’ navraag doet. Dit heeft echter geen effect op jouw kredietwaardigheid. Maar verloopt inderdaad wel via de website van Klarna zelf.

Ik heb een factuur ontvangen, maar de bestelling nog niet

Je hoeft de betaling nog niet te voldoen wanneer je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice om een update te vragen. Duurt bezorging langer dan verwacht? Neem dan contact op met Klarna’s Customer Service team zodat zij de vervaldatum van de betaling kunnen uitstellen.

Gebruik je voor het eerst achteraf betalen?

Klarna raadt aan om, als je voor het eerst bestelt met achterafbetalen, te kiezen voor een laag bedrag. Naarmate je vaker bij Klarna bestelt zal ook het bedrag dat je kunt achterafbetalen groter worden. Jouw betaalgeschiedenis bij Klarna groeit dan.

[]